Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Tillväxtmarknader - emerging markets

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet tillväxtmarknader – emerging markets. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Tillväxtmarknader - emerging markets

  • Tillväxtmarknader – emerging markets är ett uttryck som ibland används i affärslivet och finanssektorn, men det finns också några som tycker att termen är missvisande.
  • Med emerging markets brukar man mena länder och nationalekonomier som växer, är på väg framåt och som kan vara spännande ur ett framtidsperspektiv.
  • Vilka är dagens “emerging markets” och vilka faktorer kännetecknar dem? Vilka möjligheter för de med sig och hur påverkar det oss?
  • Föreläsningarna om tillväxtmarknader – emerging markets gör en djupdykning i ämnet och kan passa allt från finanstoppar till andra som bara är lite nyfikna på ekonomi.