Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Teater

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet teater. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Teater

  • Teater är en gammal konstform som har förmått överleva ända tills nu, trots att den i flera decennier har hotats av både tv och internet.
  • Många av världslitteraturens allra mest framstående skrev bland annat för teatern. Bland annat William Shakespeare vars klassiska stycken sätts upp runt om i världen än i dag.
  • Föreläsningar om teater kan ha konstnärliga, historiska och kulturpolitiska vinklar. Föreläsarna är ofta själva knutna till teaterns värld, det kan röra sig om författare, skådespelare, experter, recensenter m.m. En föreläsning kommer aldrig kunna förklara teaterns speciella magi, men kan kanske ge insikt i varför magin fungerar som den gör!