Laddar innehåll ...

Föreläsare om Teamwork

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet teamwork. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Teamwork

    • Teamwork handlar om samarbete och begreppet används brett, inom arbetslivet, utbildningssektorn och givetvis idrottsvärlden. Men hur fungerar teamwork och hur får man ut det bästa ur ett samarbete?
    • För att ett teamwork ska vara framgångsrikt behöver man säkra en vinnande arbetsmetod. Är man bekant med sådanastrukturer kan man arbeta mer målinriktat och säkra en större framgång.
    • Föreläsningar om teamwork är ett starkt efterfrågat ämne. Det är genom bra teamwork som en organisation eller verksamhet kan styrka sin effektivitet och arbetsglädje, och därmed sin potential. Föreläsningarna passar utmärkt till personalmöten, konferenser och till kick-off. Bli inspirerad av de med bäst koll på teamwork!