Laddar innehåll ...

Föreläsare om Teambuilding

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet Teambuilding. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.

Om Teambuilding

    • Teambuilding och samarbete är några av de mest populära föreläsningsämnena. Det är nämligen så en organisation eller ett företag kan stärka sina inre förhållanden och få ut sin fulla potential. När alla drar åt samma håll kommer vi framåt, vilket leder till både effektivitet, arbetsglädje och resultat.
    • Föreläsningar, kurser och workshops bjuder på roliga och effektiva sätt att stärka teamet. Här lär ni er identifiera den enskilda individens styrkor och förmågor för att sedan kombinera och optimera dessa styrkor tillsammans med andra.
    • Föreläsningarna innehåller ofta inslag av aktiva övningar där ni får testa på samarbete och tillit i olika former samtidigt som ni har möjlighet att få direkt feedback och nyttiga tips.
    • Föreläsarna som talar om teamwork är experter på att motivera, inspirera och sammansvetsa människor. Föreläsningarna är väldigt omtyckta eftersom de både är underhållande och ger konkreta verktyg som ger konkreta resultat. De kan passa bra till både personalmötet, konferensen eller som en inspirerande kick-off.