Laddar innehåll ...

Föreläsare om Storytelling

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet Storytelling. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Storytelling

  • En av vår tids mest populära fenomen är storytelling. Begreppet härstammar från berättelsen, äventyret, som till en början var en muntlig tradition. På senare tid har det utvecklats till att även kunna berätta om företag, personer och deras historia, alltså hur man genom historier kan främja en verksamhets eller persons varumärke.
  • I stället för traditionell marknadsföring ses storytelling som en möjlighet för att presentera historien bakom en produkt, ett företag eller en person på ett spännande sätt. Med detta hoppas man kunna tala till kundernas känslor och stärka varumärket.
  • Föreläsarna som talar om storytelling visar vilka möjligheter storytelling för med sig och ger konkreta exempel från både verksamheternas och fiktionens värld. Storytelling kan även användas till det som det ursprungligen var tänkt för: att fängsla och underhålla åhörare. Här hittar du flera skickliga berättare.
  • Föreläsningarna kan ges i form av inspirerande föredrag, som information och demonstration av olika konkreta metoder för att skapa skräddarsydda, säljande historier. De passar därför utmärkt till entreprenörer, startups, andra verksamheter och alla som helt enkelt vill bli bättre på att förmedla en historia.