Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Sport

När man rör på kroppen räknas det som sport där målet är att förbättra sig. Det för med sig att det är mycket som kan kategoriseras under sport. Sporter som är stora har ofta mästerskap som ibland visas på tv och kan även vara med i VM, EM eller också SM. Boka en föreläsare om ämnet och förgyll ditt event med fakta om olika sporter och hur det påverkar samhället. Kicka in profilerna och se om det är någon som passar eller kontakta oss på Athenas så hjälper vi dig hitta rätt talare till just ditt evenemang!


Om Sport

  • Sport kan vara underhållande och roligt både för utövare och åskådare. Man kan också hämta mycket inspiration och många lärdomar från sportens värld.
  • Föreläsningarna kan handla om en särskild sport, sportande i allmänhet, teambuilding, motivation och målsättning. Det kan också vara anekdoter från en sportkarriär, inspirerande berättelser om hinder som övervinns eller hur man hittar mental styrka när det behövs som mest.
  • Föreläsarna kan vara till exempel idrottare, tränare, journalister och eldsjälar som kan berätta intressanta historier och dela med sig av konkreta redskap som både privatpersoner och organisationer kan ta med sig från sportens värld.