Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Spelberoende

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet Spelberoende. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Spelberoende

  • Spelberoende kan ta sig uttryck på många olika sätt. Det kan vara tal om ren ludomani, där spelaren är sjukligt beroende av att spela, främst hazardspel, med stora ekonomiska och personliga förluster söm följd. Det kan också handla om sonen eller dottern som sitter som fastklistrad vid datorn och struntar i allt som heter sömn, skola och socialt umgänge “IRL”.
  • Det finns många olika möjligheter att förebygga spelberoende och hjälpa dem som har hamnat där. Föreläsarna kan vara vårdpersonal, pedagoger, föräldrar eller kanske tidigare spelberoende med en särskild insikt i ämnet.
  • Föreläsningarna passar utmärkt till föreningar, verksamheter, skolor och alla som är intresserade av att lära sig mer om spelberoendets mekanismer.