Laddar innehåll ...

Föreläsare om Sociala medier

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet sociala medier. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Sociala medier

  • Sociala medier är något de flesta av oss ägnar en stor del av dagen åt. Speciellt den yngre generationen som vuxit upp med mobiler med internetuppkoppling är experter på att navigera bland olika sociala medier.
  • Var betyder sociala medier för vårt samhälle och för vårt sätt att kommunicera och interagera på? Är sociala medier en möjligheternas gåva eller utgör de en fara? Kanske både och?
  • Sanningen är givetvis den att sociala medier varken är det ena eller det andra. Allt beror på hur vi använder dem. Eftersom sociala medier är ett relativt nytt fenomen debatteras det ofta om hur man bör förhålla sig till dem.
  • Föreläsningar om sociala medier kan handla om de stora övergripande diskussionerna kring det, om vad sociala medier gör med vårt sociala beteende eller om användning av sociala medier t.ex. i PR-sammanhang, inom kulturen, politiken eller ekonomin.