Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Småbarnslivet

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet småbarnslivet. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Småbarnslivet

  • Småbarnslivet kan vara helt underbart eller otroligt utmanande – ofta både och på samma gång. Rollen som småbarnsförälder kan kännas ovan och skrämmande, speciellt för förstagångsföräldrar. Under de första åren utvecklas barnen otroligt mycket; de lär sig gå, tala, interagera och inte minst att trotsa sina föräldrar…
  • Vad kan man förvänta sig av småbarnslivet? Vad är viktigt att tänka på som förälder eller pedagog? Hur mycket ska det egentligen uppfostras, och finns det några smarta tekniker eller tumregler att ta till?
  • Föreläsningarna som handlar om småbarnslivet passar utmärkt till alla som har med småbarnslivet att göra eller står inför det, allt från föräldrar, barnskötare och pedagoger.