Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Sjukdom

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet sjukdom. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Sjukdom

  • Här finner du föreläsare som kan tala om sjukdom, antingen genom egna sjukdomsupplevelser eller professionellt. Det kan handla om fysiska såväl som psykiska sjukdomar.
  • Föreläsningar om sjukdom kan rikta sig till arbetsmarknaden och handla om de många utmaningar som sjukdom i arbetsför ålder kan innebära för individ och arbetsplats, eller om privatlivet och vilka redskap som kan hjälpa den drabbade och anhöriga där.
  • Föredrag om sjukdom är också ideellt för verksamheter som har hög sjukfrånvaro och som önskar metoder till att förbättra arbetsförhållandet eller råd till hur man på andra sätt kan förebygga sjukskrivningar.