Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Scenskräck

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet scenskräck. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Scenskräck

  • Pappret skakar i dina svettiga händer, det bränner i ansiktet och du kan höra din egen puls. Nu kan alla garanterat se att du håller på att svimma. Scenskräck är en av de vanligaste rädslorna i Sverige och medför hundratals, kanske tusentals, timmar av vånda och ångest varje år. Detta trots att det egentligen är helt ofarligt! Hur kommer det sig? Är det bara de coola filbunkarna som ska få höras och synas?
  • Att tala inför folk är en konst. Men för att på allvar kunna börja slipa sitt framförande och sin retorik gäller det att komma över den värsta scenskräcken. Lite nervositet kan göra presentationen bättre, men om man är allt för nervös kan det hända att man aldrig ens vågar ställa sig upp och tala inför andra – även om man kanske har mycket bra saker att säga.
  • Det negativa med scenskräck är att många tvingas att välja mellan att vara tysta eller att våndas i inför en presentation. Det positiva med scenskräck är att det är något som man kan träna bort, och bland annat detta kan dessa föreläsare berätta mer om.