Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Ryssland

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet Ryssland. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Ryssland

  • Ryssland, världens största nation, gränsar mot europeiska och asiatiska länder, liksom mot både Arktiska oceanen och Stilla havet. Dess natur utgör ett vitt spektrum från den karga tundran i norr till de subtropiska stränderna i söder. Ryssland är bland annat känt för sina stora romanförfattare Tolstoj och Dostojevskij.
  • Efter den ryska revolutionen blev dåvarande Ryska socialistiska federativa sovjetrepubliken, SFSR, den största och ledande delen av Sovjetunionen. Sovjetunionen var den första konstitutionella socialiststaten och en erkänd supermakt som spelade en avgörande roll i den allierade vinsten i Andra världskriget.
  • Föreläsningar om Ryssland berättar om historia, ekonomi, kultur och politik. Det kan också sättas fokus på nutida viktiga händelser som annekteringen av Krim och om Rysslands utrikespolitiska situation, speciellt vad gäller USA efter Donald Trumps vinst i presidentvalet.