Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Rökning

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet rökning. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Rökning

  • I dag är man fullt klar över att rökning är otroligt skadligt för kroppen och läkare och annan vårdpersonal råder folk att sluta röka illa kvickt.
  • Under de senaste decennierna har det förts en debatt kring rökning och vi har fått lagändringar som går ut på att skärpa lagar omkring var man får röka och var man inte får röka, för att skona de människor som har valt att inte röka från skadlig, passiv rökning.
  • Förr i tiden var det fullständigt normalt att folk kunde röka på arbetsplatsen, i hemmet och på restauranger. Men så är det lyckligtvis inte längre!
  • Föreläsningar om rökning handlar ofta om vad rökning har för konsekvenser för hälsan, om rökning och lagstiftning eller om industrin. En annan vinkel kan handla om rökning som njutning, om olika smaker, hälsosammare alternativ och varför det är så svårt att sluta.