Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Resor

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet resor. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Resor

  • Att resa är otroligt populärt i vår tid och många söker inspiration och tips om spännande resmål. Ofta fascineras och motiveras vi när vi hör om annorlunda och exotiska reseskildringar.
  • Föreläsningar kan fokusera på resor till stängda samhällen med efterföljande debatt om rättigheter och människosyn eller de kan handla om extraordinära resmål till avlägsna platser på eller utanför jorden.
  • Föreläsningar om resor och reseskildringar har alltid varit mycket populära. De riktar sig till kulturella institutioner som bibliotek och föreningar – men kan även vara med att inspirera en arbetsplats till förändring, mod eller samarbete.
  • Här finner du landets ledande föreläsare inom området resor, som var och en har varit på sin alldeles egna resa och som nu gärna vill dela sina upplevelser med världen.