Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Rekrytering

Rekrytering kan vara svårt. Hur skapar man den bästa urvalsprocessen och hur vet man vilka man ska vända sig till när man söker någon för ett arbete eller en uppgift? Det kan också svara svårt för den som ska gå igenom en rekrytering, hur ska man tänka, vilka frågor och svar kan man väntas ha och vad ska man förvänta sig? Boka en föreläsning om ämnet och lär dig hur man ska gå till väga om man ska rekrytera någon eller hur man ska hålla nervositeten i schack och förbli sansad och lugn.  


Om Rekrytering

  • Vi lever i ett informationssamhälle där kunskap och kompetens många gånger är helt avgörande. Detta betyder att det är en viktig uppgift att rekrytera nya medarbetare till verksamheter, privata såväl som offentliga, eller i samband med evenemang och projekt.
  • Föreläsningar om rekrytering handlar om denna process. Vem och vad letar vi efter, och hur finner vi den optimala medarbetaren? Ska man drömma eller vara realistisk? Många anställningsannonser söker unga, välutbildade människor som samtidigt nar näringslivskompetens och erfarenhet – och så gör det ingenting om de delar verksamhetens värdegrunder och passar ihop med kollegorna.
  • Hur kan man som arbetsplats locka nya, bra medarbetarna och samtidigt hålla kvar de existerarande, uppskattade medarbetarna? Vad bör man reflektera över när man ska anställa nya människor, både på det övergripande planet men också i detalj? Denna slags frågor kan en föreläsning om rekrytering vara med att ge svar på!