Laddar innehåll ...

Föreläsare om Reklam

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet reklam. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Reklam

  • Verksamheter använder reklam för att nå sin kundgrupp – om det så är den slutliga kunden eller andra verksamheter. Reklamen kan gå via olika kanaler, från massmedier till plakat eller som direktreklam.
  • Reklam hjälper till att öka intresset för verksamheten och dess produkter och är alldeles nödvändig på en marknad där olika firmor gör allt för att skapa en image och skilja ut just sin produkt.
  • Föredrag om reklam kan fokusera på olika delelement och ge både stora och små verksamheter redskap till att utveckla framtida reklam. Det kan vara föredrag om reklam generellt, branding eller kampanjer. Här finner du landets ledande föredragshållare inom reklam.