Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Reklam

Reklam är en form av kommunikation där man gör att sin tjänst eller vara får uppmärksamhet och öka sin försäljning. Reklamen är också ett sätt att sänka priset för konsumenterna. Istället för att höja priserna på en vara så har med med reklam som gör aktören får in pengar ändå. Boka en föreläsning om ämnet och lär dig hur man använder reklamen på bästa sätt och vilken typ av marknadsföring man ska använda sig av.


Om Reklam

  • Verksamheter använder reklam för att nå sin kundgrupp – om det så är den slutliga kunden eller andra verksamheter. Reklamen kan gå via olika kanaler, från massmedier till plakat eller som direktreklam.
  • Marknadsföringen hjälper till att öka intresset för verksamheten och dess produkter och är alldeles nödvändig på en marknad där olika firmor gör allt för att skapa en image och skilja ut just sin produkt.
  • Föredrag om ämnet kan fokusera på olika delelement och ge både stora och små verksamheter redskap till att utveckla framtida reklamen. Det kan vara föredrag om ämnet generellt, branding eller kampanjer.