Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Våra talare är också tillgängliga för evenemang online. Ta kontakt med oss för att få veta mer.

reference

Vafab miljö

Här kan du se vad Vafab miljö har sagt om olika föreläsare eller om samarbetet med Athenas. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du vill veta mer. Råkar du själv komma från Vafab miljö, eller har du blivit inspirerad av någon av våra föreläsare? Fyll i schemat här till höger, så hör vi av oss inom kort med några fina förslag!

Gå till talare
Ida Hult föreläsning

Föredrag med: Ida Hult

Inspirerad, öm i skrattmusklerna och full med energi - det är jag varje gång jag lyssnat på Ida Hult! Jag har de senaste åren haft förmånen att anlita Ida för såväl inspirerande föreläsningar som för kvalitativa undersökningar hemma, på första parkett, hos människor som lever sina liv.

Ida imponerar i sina föreläsningar med knivskarp träffsäkerhet om hur vi egentligen är, när ingen ser oss. Hon tar oss med på en hundrabilders-resa som inte en enda gång tappar i tempo. Det är fart och fläkt hos Ida, stora skratt och igenkännande nickanden hos publiken. Den bästa föreläsare jag lyssnat till, har jag hört flera gånger av entusiastiska medarbetare.

Som etnolog möter hon människor med värme, intelligens och stor närvaro i stunden vilket öppnar många dörrar och hjärtan. Det och hennes goda förmåga att skriva livfulla och fullständiga rapporter för sin uppdragsgivare gör att jag med en mycket varm hand rekommenderar Ida även som etnolog.

Du har mycket att se fram emot när du anlitar Ida!

citat: Eva Favaro, Vafab miljö (Mimer)