Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Våra talare är också tillgängliga för evenemang online. Ta kontakt med oss för att få veta mer.

reference

Sales Nordic Region

Här kan du se vad Sales Nordic Region har sagt om olika föreläsare eller om samarbetet med Athenas. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du vill veta mer. Råkar du själv komma från Sales Nordic Region, eller har du blivit inspirerad av någon av våra föreläsare? Fyll i schemat här till höger, så hör vi av oss inom kort med några fina förslag!

Gå till talare
Anne-Marie Eklund Löwinder föreläsning - Internetpionjär och IT-expert

Föredrag med: Anne-Marie Eklund Löwinder

Jag har många gånger genom mina år i IT branschen sett Anne Marie föreläsa och även axla rollen som moderator. Anne-Marie var mitt självklara val av talare för vårt event Crypto Club som vi arrangerar för våra kunder inom bank och finans sektorn.
Hon är trygg på scenen och en fantastisk talare med ett stort engagemang och närvaro. Med värme och glimten i ögat lyckas hon förmedla sitt budskap och beröra sina åhörare. Att Anne-Marie är en av vårt lands främsta It-säkerhetsexperter genomsyras tydligt i hennes framföranden. Hon bemöter alla typer av frågeställningar på ett mycket kompetent och proffsigt sätt. I vår utvärdering av våra kunder fick Anne-Marie genomgående höga betyg för sitt framförande. Det är imponerande och visar på vilket proffs Anne-Marie är.

citat: Anna Wickström