Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Våra talare är också tillgängliga för evenemang online. Ta kontakt med oss för att få veta mer.

reference

Karolinska Institutet

Här kan du se vad Karolinska Institutet har sagt om olika föreläsare eller om samarbetet med Athenas. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du vill veta mer. Råkar du själv komma från Karolinska Institutet, eller har du blivit inspirerad av någon av våra föreläsare? Fyll i schemat här till höger, så hör vi av oss inom kort med några fina förslag!

Gå till talare
Annika Dopping föreläsning

Föredrag med: Annika Dopping

Annika Dopping har varit moderator på KI:s jämställdhetskonferens för universitet och högskolor. Hon tog sig an uppgiften med stort engagemang och noggrannhet och hon var mycket väl förberedd. Hon var lyhörd för arrangörernas önskemål och synpunkter och var bra på att hantera en periodvis ganska krävande publik och att på ett smidigt sätt lösa oväntade situationer under den två dagar långa konferensen. Hon visade stor respekt för de medverkandes kunskaper men bidrog även gärna med egna erfarenheter och åsikter inom området. Annika har humor och värme och det var mycket trevligt att samarbeta med henne.

citat: Sylvie Garnbeck Projektledare, Nationell jämställdhetskonferens för universitet och högskolor, Karolinska Institutet