Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Våra talare är också tillgängliga för evenemang online. Ta kontakt med oss för att få veta mer.

reference

IKEA

Här kan du se vad IKEA har sagt om olika föreläsare eller om samarbetet med Athenas. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du vill veta mer. Råkar du själv komma från IKEA, eller har du blivit inspirerad av någon av våra föreläsare? Fyll i schemat här till höger, så hör vi av oss inom kort med några fina förslag!

Gå till talare
Jan Gunnarsson - Entreprenör, ledare och expert på värdskap

Föredrag med: Jan Gunnarsson

Vi är oerhört nöjda med Jans presentation. Som ett företag där vi sätter människan först, letar vi alltid efter nya perspektiv för att utveckla och leda oss själva. Dagen med Jan levde verkligen upp till våra höga förväntningar om honom som en mycket bra och inspirerande föreläsare.

citat: Johanna Jaktman och Kai Peper, IKEA
Gå till talare
Jörgen Oom föreläsning

Föredrag med: Jörgen Oom

Två gånger om året träffas våra topp-50-ledare på Inter IKEA Systems, ägare och globala franchisegivare av IKEA-konceptet.
Denna gång låg fokus på samarbetet med våra kunder - franchisetagarna - och även på det interna samarbetet mellan våra olika enheter. Jörgen började med att öppna våra ögon på ett lysande sätt, med fokus på vad vi kan göra genom att balansera mellan skämt och ståupp och djupt allvar. Den animerade diskussionen under första fikarasten säger allt! Han överträffade definitivt våra vildaste förväntningar. Tack igen, Jörgen!

citat: Thomas Bergström, Chairman & CEO, Inter IKEA Systems B.V. Netherlands
Gå till talare
Daniel Donlind föreläsning

Föredrag med: Daniel Donlind

Daniel Donlind gav oss en fantastisk inblick i hans resa vilket inspirerade oss alla väldigt mycket. Han har en förmåga att fånga publiken med sin berättelse och lyckas hitta en naturlig koppling till lärande, personlig utveckling och att bestämma sig för att lyckas med sina mål.

citat: Magnus Olsson, Business Navigator, IKEA
Gå till talare
Clas Malmström - Läkare, forskare, psykoterapeut och författare

Föredrag med: Clas Malmström

Jag har det största förtroende för Clas Malmström. Som företagsläkare åt oss har han visat prov på en fantastisk förmåga att kombinera god medicinsk kompetens med helhjärtat engagemang i den enskildes situation, samtidigt som han ser till nyttan för den betalande kunden-arbetsgivaren, i detta fall våra företag IKEA och IKANO.

citat: Ingvar Kamprad, grundare av IKEA
Gå till talare
Ida Hult föreläsning

Föredrag med: Ida Hult

Ida was a much appreciated part of our meeting. As retailers we are fast from idea to action. Ida’s thoughtful and analyzing way of presenting was a great and much needed practice for us which generated new approaches to the challenges on the top of our strategic agenda as well as many new consumer insights.

citat: Workshop boardroom, Ikea
Gå till talare
Johan Norén föreläsning - Träna för hjärnan

Föredrag med: Johan Norén

På IKEA är våra medarbetare vår viktigaste resurs – Tack Johan för att du gav alla medarbetare på IKEA Borlänge en inspirerande föreläsning! Jag kan varmt rekommendera Johan, en föreläsare som på ett generöst och personligt sätt berör. Johan gav oss en kväll med mycket skratt, allvar, eftertanke, konkreta tips och fokus på möjligheten att skapa en hållbar hälsa.

citat: Anna Wångmar, People and Culture Manager