Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Våra talare är också tillgängliga för evenemang online. Ta kontakt med oss för att få veta mer.

reference

Google

Här kan du se vad Google har sagt om olika föreläsare eller om samarbetet med Athenas. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du vill veta mer. Råkar du själv komma från Google, eller har du blivit inspirerad av någon av våra föreläsare? Fyll i schemat här till höger, så hör vi av oss inom kort med några fina förslag!

Per Henrik höll föredrag på ett teambuilding-event på vårt kontor hos Google i Sverige. Det var ett oerhört bra föredrag som uppskattades mycket av samtliga! Per Henrik presenterade de olika personlighetstyperna på ett oerhört målande sätt och gav många egna exempel och reflektioner, med en hel del humor, vilket gjorde att det var oerhört underhållande att lyssna till. Jag vill verkligen varmt rekommendera Per Henrik om ni önskar anlita en föredragshållare som pratar om ett ämne som är relevant för de allra flesta företag, på ett underhållande och inspirerande sätt.

citat: Anna Wikland, Country manager, Google Sweden

Per Henrik holdt foredrag for oss på vårt månedlige inspirasjonsmøte i Google Norge. Det er virkelig et av de beste foredragene jeg har hørt på lenge. Han tar personlighetstypene fullstendig på kornet, har masse innsikt som han gjerne deler og er engasjerende og inspirerende. Jeg kan på det sterkeste anbefale Per Henrik som foredragsholder til alle bedrifter som ønsker at de ansatte skal bli mer bevisste i sin omgang med kolleger og kunder.

citat: Jan Grønbech, Country manager, Google Norway