Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Projektledning

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet projektledning. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Projektledning

  • Vissa projekt klarar sig utan en skarpt avgränsad ledning – några kan till och med vinna på det. Men är det tal om stora projekt, eller projekt som innebär större ekonomiska risktaganden så behöver man oftast en projektledning.
  • Det finns många typer av projektledning och de går alla ut på att projektet säkert ska drivas i mål. Det kan givetvis betyda att man måste gå andra vägar än man kanske först hade föreställt sig och ibland måste man till och med ändra stora delar av projektet på grund av olika faktorer. Detta koordineras lättast av en ledning.
  • Föreläsningar om projektledning tar upp de många olika ledningsformerna och strategierna och det bjuds på konkreta lösningsmodeller för hur man tar sig an projekt.