Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Positivt tänkande

Om man har rätt inställning klarar man det mesta. Hur får man till Positivt tänkande i sitt vardag. Det mesta handlar om inställning och hur man väljer att se och hantera saker. Boka en föreläsning genom oss på Athenas om positivt tänkande och hjälp dig och andra applicera det i sina liv. Kicka in på våra profiler och se vad de olika föreläsarna pratar om eller kontakta oss på Athenas om du inte vet vem du ska välja.


Om Positivt tänkande

  • Precis som motivation och poptalks är positivt tänkande typiskt en förutsättning för både innovation och arbetsglädje. Ofta krävs det bara några få nya redskap som ska till för att få oss på rätt bana både privat och karriärmässigt.
  • Föreläsningar om positivt tänkande kan vara fördelaktigt i samband med nya lanseringar, omstruktureringar eller förändringar på arbetsplatsen, då det kan vara viktigt att ha rätt inställning. Det kan innebära skillnaden mellan lyckad och misslyckad omstrukturering.
  • Föreläsningarna är ofta underhållande, inspirerande och motiverande, precis det som behövs för att locka fram positiviteten hos var och en!