Laddar innehåll ...

Föreläsare om Positivt tänkande

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet positivt tänkande. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Positivt tänkande

    • Precis som motivation och poptalks är positivt tänkande typiskt en förutsättning för både innovation och arbetsglädje. Ofta krävs det bara några få nya redskap som ska till för att få oss på rätt bana både privat och karriärmässigt.
    • Föreläsningar om positivt tänkande kan vara fördelaktigt i samband med nya lanseringar, omstruktureringar eller förändringar på arbetsplatsen, då det kan vara viktigt att ha rätt inställning. Det kan innebära skillnaden mellan lyckad och misslyckad omstrukturering.
    • Föreläsningarna är ofta underhållande, inspirerande och motiverande, precis det som behövs för att locka fram positiviteten hos var och en!