Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Politik

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet politik. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Politik

  • Politik är en viktig, integrerad del av vår vardag, inte bara i form av systemen vi inrättar oss i, såsom på arbetsplatsen, i skolan och på sjukhuset, men även som aktuella debatter. Därför är det stort intresse för föredrag som antingen beskriver vår politiska historia eller den nuvarande politiska situationen. Speciellt intressant har det blivit med politiska kommentatorer som analyserar politiken och förutser politiska resultat.
  • Inom ämnet politik ryms både nationell som internationell politik och det kan vara från många olika synvinklar. Från tidigare och nuvarande politiker till journalister, politiska kommentatorer och historiker.
  • Politik är ett debattskapande ämne och samlar därför typiskt många människor till öppna arrangemang. Här lämpar sig föredragen extra väl. De passar också organisationer, verksamheter eller kulturella institutioner.