Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Personlig utveckling

Personlig utveckling gör att man kommer framåt. Det kan verka läskigt och svårt, men det är viktigt att komma framåt. Åren och erfarenheterna gör att man växer och utvecklas som person och ibland innebär  det att man måste gå vidare från något eller någon. Behöver du hjälp att hitta rätt talare så kan du ringa oss på Athenas så hjälper vi dig boka rätt talare till ditt evenemang!


Om Personlig utveckling

  • Personlig utveckling handlar om den process från att vi blir inspirerade av något till att vi utvecklar oss, våra tankar och vår inställning. Det kan vara genom peptalks och motiverande föreläsningar, eller genom föredrag om kommunikation, förändring och samarbete.
  • Personlig utveckling är viktigt – också för organisationer, genom att det ofta leder till förbättrade förhållanden på arbetsplatsen och större arbetsglädje. Föredrag om personlig utveckling är ett populärt tema till öppna såväl som slutna arrangemang.
  • Föreläsningar om personlig utveckling passar alla sammanhang; konferenser, ledarmöten, seminarier eller öppna tillställningar och kan ligga som grund till en efterföljande utveckling och perspektivering hos den enskilda deltagaren.