Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter

Ikke kategoriseret

PeppTALK – Hur du hittar nyckeln till ditt eget hjärta – på Cirkus den 29 september

Tillbaka till blogg

14. september 2021

Vår duktiga föreläsare Peppe Ekmark firar öpningen av samhället med sin föreläsning på Cirkus i Stockholm den 29 september.

Var med och fira öppningen av samhället med en inspirerande kväll!

Om föreställningen

Det här är en föreställning snarare än en vanlig föreläsning. Du får uppleva en kväll med skratt, tårar och insikter och du kommer att lämna Cirkus med kärlek, glädje och energi som gör att du kan ta dig an vilka nya utmaningar som helst efteråt.

Föreställningen berör ämnen som ledarskap och personlig utveckling och det kommer också spännande överraskningar under kvällen. Om du vill komma till insikt om vad livet verkligen handlar om, då är det här föreställningen för dig. Den kommer att förändra ditt liv för alltid!

Peppe Ekmark är talare, författare och utbildare inom försäljning, ledarskap och personlig utveckling. Han har en mycket engagerande och interaktiv föreläsningsmetod och blev nyligen nominerad till listan över Sveriges populäraste föreläsare och moderatorer 2021.

Vill du få saker att hända på riktigt? Vill du leva dina drömmar? Vill du skapa resultat som andra säger är omöjliga? Med rätt attityd, rätt kunskap och rätt inställning kan du lyckas oavsett vad som händer i samhället. Peppe vet det på riktigt. Han har både tagit sig ur djupa kriser och skapat framgångsrika företag och team under de senaste 35 åren.

Läs mer och beställ biljetter här: https://cirkus.se/sv/events/pepptalk-peppe-ekmark/

 

 

 

 

Ska vi hjälpa dig att hitta den perfekta föreläsaren för ditt evenemang?

Få professionella råd från våra begåvade konsulter och skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.