Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Panikångest

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet panikångest. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Panikångest

  • Panikångest är en psykiatrisk diagnos som innebär att man drabbas av oförutsedda ångestattacker som ger fysiska symptom och en mycket hög ångestnivå. Många beskriver episoderna som en känsla av att man kommer att dö.
  • Panikångest uppstår oftast mycket plötsligt och kan ge obehagliga symptom som hjärtklappning, hyperventilation, torr mun och svettningar. Man drabbas ofta av en overklighetskänsla och rädsla för att mista kontrollen.
  • Föreläsningar om panikångest beskriver detta obehagliga fenomen närmare och hjälper oss att identifiera och hantera en panikångestattack. De belyser också psykisk ohälsa ur ett bredare perspektiv och ger värdefulla tips och råd till alla om hur man kan agera som drabbad eller närstående.