Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Outsourcing

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet outsourcing. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


    Om Outsourcing

    • Outsourcing handlar om att firmor och verksamheter väljer att köpa varor eller tjänster hos underleverantörer, Det kan t.ex. röra sig om ett led i en produktionskedja.
    • Outsourcing kan användas i ett försök att effektivisera och spara pengar till verksamheten, då vissa former av produktion kan vara billigare i utlandet.
    • Vad kännetecknar outsourcing och inom vilka branscher är det vanligt att outsourcing äger rum? Vilken ekonomisk betydelse har outsourcing internt för verksamheten och utåt, t.ex. för en nationell marknad?
    • Föreläsningar om outsourcing ser närmare på detta spännande ämne och försöker ge en representativ bild av outsourcingens fördelar och utmaningar.