Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om OS

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet OS. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om OS

  • OS, eller de olympiska spelen, har sina rötter i antikens Grekland, men härstammar i sin moderna form från fransmannen Pierre de Coubertin, som 1896 presenterade de första moderna spelen just i Grekland.
  • OS hålls var fjärde år och är utan tvivel det största sportevenemanget i världen, med live-rapportering världen över och imponerande idrottsprestationer.
  • OS har också en baksida. Det är oerhört dyrt att hålla evenemanget, i nyare tid har dopning blivit ett allt större problem och det har förekommit flera skandaler med både korruption och fascisnkopplingar i den olympiska kommittén.
  • Föredrag om OS kan handla om spelens historia, om de olika grenarna och de fantastiska olympiska bedrifterna. Men de kan också handla om makt, korruption och fusk, som dessvärre också är en del av de olympiska spelen.