Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Organisationsutveckling

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet organisationsutveckling. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Organisationsutveckling

  • Vi lever i ett samhälle i konstant utveckling. För att hänga med i denna utveckling är det viktigt att våra organisationer driver ett aktivt förändringsarbete. Det gäller att främja innovationen om man vill fortsätta att vara konkurrenskraftig i framtiden.
  • Utmaningen med framgångsrik organisationsutveckling är att driva många parallella spår samtidigt, och ha ledare såväl som medarbetare med på banan. Helt essentiellt är en tydlig målbild, förståelse för var organisationen befinner sig just nu och vart den är på väg.
  • Föreläsningar om organisationsutveckling ger en djupare förståelse för hur förändringsarbetet bör drivas i en verksamhet och vilka de viktigaste grundpelarna är. Det ger ledarna en bättre bild av hur man bäst främjar kreativitet, kompetens och motivation och förbättrar förutsättningarna för fortsatt framgång för ert företag.