Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Nätverkande

Företag, skola, individperson, eller vart du än kan tänka dig så är det viktigt att bygga ett nätverk och binda kontakter. En kontakt kan känna någon kantakt som gynnar dig i ditt ärende. Ett gott nätverk skapas genom generositet, närvarande, att visa sig tillgänglig. Kicka in våra profiler nedan eller kontakta oss så hjälper vi dig hitta rätt talare till ditt evenemang!


Om Nätverkande

  • En av de mest uttalade trenderna inom arbetslivet är nätverkande (networking). Förmågan att bygga upp och upprätthålla ett starkt nätverk är essentiellt för ledare såväl som medarbetare, för det är rätt kontakter som förstärker organisationen eller verksamheten.
  • Man kan förbättra förutsättningarna för att lyckas nätverka framgångsrikt genom föredrag, där man får en rad redskap till att utveckla sina egna nätverk. Det kan antingen vara externt eller internt i verksamheter.
  • Föreläsningar om nätverkande är som oftast redskapsorienterade, var det presenteras en rad övningar och goda råd, som kan göra den enskilda till en bättre nätverkare. Föreläsningarna kan motivera medarbetarna till att mötas med andra och utbyta idéer.