Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Nätdroger

HHär hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet nätdroger. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Nätdroger

  • Nätdroger är en beteckning som står för droger som säljs lagligt via internet. Dessa droger innehåller ämnen som inte är narkotikaklassade (än), men som kan framkalla liknande effekter hos användaren.
  • Nätdroger är ett stort problem, då det generellt finns för lite forskning på användandet av dessa substanser. Att de inte är narkotikaklassade kan linda in användarna i en falsk trygghet, men sanningen är att många av dem är precis lika beroendeframkallande och dödliga som erkända droger.
  • Föreläsningar om nätdroger tar upp detta och diskuterar hur vi ska komma åt problemet. De ägnar sig åt alla som jobbar med barn och unga och ger nyttiga tips på förebyggande åtgärder och hur man bära sig åt om man misstänker att användande förekommer i ens närhet.