Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Närvaro

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet närvaro. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Närvaro

  • Den fysiska närvaron har blivit allt mindre viktig i många sammanhang tack vare nya tekniska lösningar. I dag kan vi gå på möten, förhandla, arbeta och utbilda oss på distans. Samtidigt har den mentala närvaron aldrig varit så utsatt för distraktioner som i dag.
  • Vi fotograferar maten medan vi äter, kollar Facebook på jobbet, kollar jobbmejlen hemma, redigerar bilder av våra barn men glömmer att ge en godnattkram.
  • Vad betyder närvaro i dag? I vilka sammanhang är det extra viktigt med fysisk eller mental närvaro? När gäller det att vara totalt närvarande och vilka konsekvenser kan frånvaro ha på kort och lång sikt?
  • Boka en inspirerande föreläsning om närvarons olika aspekter hos Athenas!