Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter

Blogg

Motivation – Min svagaste länk: en inspirerande föreläsning med Nils van der Poel

Tillbaka till blogg

27. oktober 2023

visningar533 visningar

I offentligheten har Nils målats upp som en idrottsman som vet vad han vill och som inte ger vika för något. Men han själv berättar att självbilden inte alltid var så självklar, och motivation var inte alltid hans starkaste sida…

I ett samarbete mellan Athenas och JACY’Z Hotel & Resort ägde en minnesvärd föreläsning rum den 25:e oktober. Idrottsstjärnan Nils van der Poel stod på scen under det fullsatta eventet, som tog plats på den nya showscenen Big Stage.

”Fantastiskt arrangemang som kändes proffsigt och inspirerande.” – Ulf J Anderson, besökare.

Nils van der Poel – Mer än en Skridskostjärna

Föreläsningen, med titeln ”Motivation – Min svagaste länk,” var mer än bara en idrottsstjärnas segerberättelse. Det var en ärlig och personlig resa genom Nils van der Poels liv och karriär. Han avslöjade inte bara sina triumfer utan också de utmaningar som formade hans resa till toppen.

Det handlade om att övervinna sina egna tvivel och hitta den inre motivationen när hoppet sviker. Nils gjorde en djupdykning i människans väg till framgång och vad som krävs för att bli bäst i världen inom sin idrott, men även de uppoffringar man kan komma att göra. När är framgången inte längre värt priset man betalar? Detta är en av de frågor som Nils tog sig an under morgonen.

”Nils van der Poel var briljant, smart och humoristisk på ett helt unikt sätt. Han är en sann inspirationskälla!”  – Pernilla Medegard, besökare.

Föreläsningen var en självbiografisk berättelse om en kille från Trollhättan som blev bäst i världen på att åka skridskor i cirklar. Den är ingen uppmaning till överdriven självsäkerhet, utan istället en öppen bok om hur Nils lärde känna sig själv och kom till insikten att självbehärskning var nyckeln till hans framgång.

Vill du boka en föreläsning med Nils van der Poel? Klicka här eller kontakta oss på:

Tel: 031 38 37 000⁠
E-post: [email protected]

Ska vi hjälpa dig att hitta den perfekta föreläsaren för ditt evenemang?

Få professionella råd från våra begåvade konsulter och skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.