Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Motgång till framgång

Motgångar kommer i alla former i alla skeden i livet. Man kan välja att bli nedbruten och kasta in handduken eller vända motgången till en språngbräda och få till framgång. Det finns naturligt i alla att överleva och ta sig vidare men många stannar i sin komfortzone. Föreläsarna hos Athenas sätter fingret på målet du vill till och ser till att du får med dig inspirationen för att ta dig genom alla motgångar!  Kontakta oss på Athenas så hjälper vi dig hitta rätt talare till just det du behöver!


Om Motgång till framgång

  • Det blir inte alltid som man tänkt sig. Livet och dess fallgropar kommer ofta i vägen för ens storslagna planer. Att en plötslig sjukdom drabbar dig, eller att du förlorar jobbet kan du inte göra så mycket åt, men det du kan göra något åt är hur du hanterar motgången.
  • Vid att ändra ditt eget sätt att tänka kan du stärka din förmåga att göra motgång till framgång!
  • Föreläsningar om motgång till framgång handlar om hur ditt tankesätt kan försvåra en redan svår situation, men även hur en positiv och kreativ tankegång kan ha oanad förbättringspotential. Få konkreta verktyg till att fokusera på det som ger positiva resultat genom motivation, inspiration och mental träning.