Laddar innehåll ...

Hitta din moderator här!

Här hittar du talare som kan bokas som moderator till ditt nästa event. Vem vill du veta mer om? Klicka på talarna för att läsa deras profiler eller ring gärna till oss så berättar vi mer.

Du kan också fylla i kontaktformuläret här på sidan – kanske du vill veta mer om en specifik talare, få förslag på talare som skulle passa till ditt evenemang eller få ett snabbt bud på en ledig moderator under en specifik dag?

Hör av dig till oss så hjälper vi dig hitta den perfekta moderatorn till ditt event. Det är snabbt, enkelt och så klart helt oförpliktande!


Om Moderator

    • En moderator är en slags koordinator eller diskussionsledare på olika typer av evenemang, härunder debatter. Det kan också handla om den administrativa roll man kan ha på olika internetbaserade forum, att hålla koll på diskussionstrådarna och granska innehållet m.m.
    • För stora konferenser eller andra samlingar är det ofta essentiellt med en moderator som kan leda deltagarna genom dagen. Moderatorn kan här introducera talare, binda ihop presentationerna och knyta ihop säcken i slutet av dagen.
    • Moderatorer kan hjälpa till att hålla de olika föreläsarna inom tidsramarna och samtidigt vara med och kommentera på de framförda åsikterna och ställa följdfrågor. I paneldiskussioner på akademiska konferenser brukar moderatorn presentera deltagarna och fördela frågor från publiken.
    • Oavsett om du är på jakt efter en moderator med en specifik kunskap eller någon med hög energi  kan du hitta det du söker här. Athenas moderatorer har stor erfarenhet har många olika typer av evenemang och vi har allt från inspirerande personligheter med stor inblick i ämnet till sprudlande personligheter som kan garantera ett förlösande skratt mellan debatterna eller konferenspresentationerna.