Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Hitta din moderator här!

Att vara Moderator innebär mycket. Man kan vara det i debatt-sammanhang men också i forum online för att hålla en god ton i olika grupper. Ska du hålla ett event och behöver en moderator eller vill du ha en föreläsning av en så har vi på Athenas det du söker. Du kan kicka in profilerna och se vad våra föreläsare talar om. Skulle det verka klurig så är det bara att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt talare till rätt pris.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
  • En moderator är en slags koordinator eller diskussionsledare på olika typer av evenemang, härunder debatter. Det kan också handla om den administrativa roll man kan ha på olika internetbaserade forum, att hålla koll på diskussionstrådarna och granska innehållet m.m.
  • För stora konferenser eller andra samlingar är det ofta essentiellt med en moderator som kan leda deltagarna genom dagen. Moderatorn kan här introducera talare, binda ihop presentationerna och knyta ihop säcken i slutet av dagen.
  • Moderatorer kan hjälpa till att hålla de olika föreläsarna inom tidsramarna och samtidigt vara med och kommentera på de framförda åsikterna och ställa följdfrågor. I paneldiskussioner på akademiska konferenser brukar moderatorn presentera deltagarna och fördela frågor från publiken.
  • Oavsett om du är på jakt efter en moderator med en specifik kunskap eller någon med hög energi  kan du hitta det du söker här. Athenas moderatorer har stor erfarenhet har många olika typer av evenemang och vi har allt från inspirerande personligheter med stor inblick i ämnet till sprudlande personligheter som kan garantera ett förlösande skratt mellan debatterna eller konferenspresentationerna.