Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Mode

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet mode. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Mode

  • Modet ändras, men slutar aldrig att fånga vårt intresse. Säsong efter säsong häpnas vi över de stora kollektionerna från Paris och New York och försöker komma till botten med vilken som är detta årets färg när vi ska på jakt efter en ny vinterjacka.
  • Men modebegrepp är inte endast något man finner inom klädindustrin. Också musikvärlden datorspel, filmer, bilar och mobiler är fulla av mode.
  • Är det möjligt att spå modet? Några hävdar att modet är cykliskt och att det som en gång varit modernt kommer bli modernt igen en dag. Stämmer det?
  • Föreläsningar om mode handlar om alla dessa frågor och aspekter. Oavsett intresse för mode kommer det finnas där, och det är något de flesta verksamheter måste förhålla sig till för extra framgång!