Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Mobile learning

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet mobile learning. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Mobile learning

  • Mobile learning, eller mobilt lärande, är kunskaps- och utbildningstillgång genom portabel teknik. Det som startade som e-learning har nu tagit klivet vidare från de stationära datorerna till mobilen, iPaden, laptopen och andra bärbara enheter, vilket innebär en avsevärt förbättrad tillgång till materialet.
  • Mobile learning kan användas i eller utanför klassrummet, i form av utbildningsvideor, digitalt textboksmaterial, podcaster eller SMS-tjänster rörande uppdateringar av schema, provresultat eller andra nyheter.
  • Arbetsplatsen kan också ha nytta av mobile learning, då man genom denna teknik kan ersätta eller komplettera relevanta utbildningar och kurser.
  • Vilka fördelar finns med mobile learning? Finns det några begränsningar? Vilka eventuella problem kan uppstå med en allt mer teknikbaserad skola och vardag? Och är denna teknik tillgänglig för alla?
  • Föreläsningar om mobile learning tar upp ett fenomen som växer i rasande takt och hjälper oss att hålla oss uppdaterade. Det är ett ämne som lämpar sig till de flesta utbildningsinstanser, grundskola som universitet, och även till verksamheter som funderar på hur de kan optimera och implementera denna teknik på arbetsplatsen.