Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Minnet

Minnet lagrar händelser och erfarenheter, vilket är viktigt för att lära och känna igen. En personen minne är en del av personen eftersom allt man är med om formar personen man blir. Minne handlar också om att minnas vad man varit med om, att minnas färger, landskap, vad som sagts. Med åren tryter minnet eller så kan något i livet hända som gör att man får försämrat minne. Lär dig hur man får ett bättre minne och hur man gör för att minnas bättre. Hör av dig till oss på Athenas så hjälper vi dig hitta rätt talare till just ditt evenemang!


Om Minnet

  • Vårt minne är ett viktigt redskap, både för att komma ihåg vardagliga småsaker och viktigare händelser. Ett bra minne kan vara väldigt värdefullt och hjälper oss komma ihåg namn, nummer, varför du gick in i köket och var du sist la dina bilnycklar. Att ha ett dåligt minne kan i mångt och mycket göra livet komplicerat.
  • För att boosta sitt minne finns det flera olika tekniker. Smart mat och tillskott, mental aerobics-träning eller enklare balansövningar kan skärpa sinnet. Samma del av hjärnan som handlar om minne används också för att hålla balansen, så ju mer vi tränar balansen desto mer tränar vi samma del av hjärnan.
  • Föreläsningar om minnet kan hjälpa publiken att skärpa sinnet och ge användbara tekniker för välbehövlig hjärn-träning. De ägnar sig åt många olika typer av publiker och ger nyttiga tips till alla generationer om hur man ökar sin minneskapacitet.