Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Miljö

Växthusgaser, skövling av regnskog, plast i haven, skogsbränder, arter som dör ut. Allt hänger samman med miljön och ingen har nog undkommit alla debatter om miljöfrågor. Men hur mycket av det som sägs är sant och hur mycket av det som händer får vi inte veta något om? Kika in våra föreläsare och boka ett föredrag med senaste forskningen kring miljön! Hör av dig till oss om du har några frågor eller funderingar så återkopplar vi så fort vi kan.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
  • Vi är beroende av den – miljön. Det ryms mycket inom ämnet miljö. Klimat, levande organismer, geologi och mycket mer. Det är den värld i vilken vi lever i som påverkar oss, och vi den.
  • I många år har det pågått en stor debatt om framför allt människans påverkan på miljön. Miljön har, framför allt de senaste åren, satts på agendan med fokus på att vi bör bli mer uppmärksamma på utsläpp av koldioxid.
  • Föreläsningar om miljö ägnar sig framför allt åt debatt och kan ha som syfte att samla många människor. Också i verksamheter och organisationer ökar fokus på miljö och vikten av att vara med miljömedveten. Föreläsningarna kan handla om vad som händer i miljön och naturen – nu och i framtiden. Det kan också handla om den globala uppvärmningen. Genom en av dessa föreläsningar kan vi utbilda oss i det som ingen av oss kan undvika; miljön.