Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Medieträning

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet Medieträning. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Medieträning

  • Det är naturligt att känna sig i underläge under en intervju – särskilt om den filmas. Medieträning handlar om att förbereda sig inför en intervju eller att tala i media, så att man minskar nervositeten, vässar argumenten och får fram sitt budskap. Det gäller att fånga åhörarnas intresse, tala så alla förstår och i lagom takt. Det är också viktigt att vara ärlig och rak, men våga sätta gränser – så att man blir en intervjuperson och inte ett “intervjuoffer”.
  • Föreläsarna som talar om medieträning kan ge en förståelse för medielandskapet, lära dig att se saker ur journalisternas perspektiv och förbereda dig på de vassaste frågorna. Du kan få redskap till hur du vinner och behåller trovärdighet, undviker att bli bortklippt, håller dig till ämnet och får fram det du vill få sagt. Dessutom kan du lära dig hur man som talesperson för exempelvis ett företag klarar sig ur en kris i verksamheten på bästa sätt.
  • Föreläsningarna om medieträning passar företagsledare, talespersoner, advokater, politiker och andra som ska tala i media. Du förbereds så att du på ett tryggt och trovärdigt sätt förmedlar ditt budskap, samtidigt som du är transparent – på dina egna villkor.