Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Medicin

Medicin kan syfta på över 30 olika saker, allt ifrån läkemedel, eller Medicinteknik för att diagnostisera, eller filosofin kring medicin eller bara så simpelt som naturläkemedel. Det kommer också hela tiden ny fakta kring mediciner och nya kommer ständig ut på marknaden medan andras livviktiga mediciner slutas göra.  Hur vet man då vilka medier man kan och ska ta eller om man ska unika mediciner helt? Boka en föreläsning om ämnet och lär dig allt om ämnet och vilka som slår ut varandra och vad som bara är pseudovetenskap. Hör av dig till oss på Athenas så hjälper vi dig hitta rätt talare till just ditt evenemang!


Om Medicin

  • Medicin är en gammal tradition som i och med den moderna vetenskapen gör att vi nu kan ställa allt mer precisa diagnoser och i många fall även ge botande behandling.
  • Föreläsningarna om medicin fokuserar ofta på specifika ämnen inom området, och kan skräddarsys så det passar alla målgrupper. Det kan vara en personlig berättelse om om en viss sjukdom eller handla om hela systemet bakom hälso- och sjukvården.
  • Föreläsningarna passar vårdinstanser, sjukdomsföreningar och alla som är intresserade av hälso- och sjukvård.