Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Matglädje

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet matglädje. Klicka gärna på våra talare för att komma in till deras profiler. Där kan du även få reda på vilka föreläsningar de erbjuder. Vi på Athenas kan enkelt kontaktas på telefon eller, om du hellre vill skriva, kan du fylla i vårt kontaktformulär. Vi ger dig gärna mer information om föreläsare som verkar spännande. Dessutom kan vi ge förslag på talare som skulle passa bra till just ditt evenemang.


Om Matglädje

  • Många människor har ett komplicerat förhållande till mat i dag. Alla träningstips och dieter har lett till att många känner skuld för att gilla och äta mat, speciellt ”onyttig mat”.
  • Våra måltider borde vara lustfyllda, sociala och en härlig stund på dagen, men har istället blivit kopplat till ångest, prestige och skam.
  • Våra föreläsare vill ändra på detta! Våra tv-kockar, hälsocoacher och forskare har alla olika utgångspunkter, men de kommer fram till samma konklusion – mat ska ge dig energi och glädje, inte ångest!