Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Management

Management handlar om ledning och styrning och den som har den rollen är ofta högt upp i hierarkin. Rollen innefattar att styra de anställda mot de mål man satt upp i form av olika resurser. Vill du och din organisation lära det mer om ledning och styrning? Boka då en föreläsning om ämnet och lär dig allt om olika strategier och taktiker som är välbeprövade!  Hör av dig till oss på Athenas så hjälper vi dig hitta en föreläsning som passar just ditt event!


Om Management

  • Management handlar om den administrativa delen av en ledares roll. Det handlar alltså om att få allt att klaffa i praktiken när ett projekt ska genomföras – allt från planering och organisering till rekrytering och projektledning för att i slutändan uppnå målet.
  • Föreläsarna som talar om management bjuder på en rad redskap som kan användas för att få processer och projekt att gå smidigt. Det är under management-delen som den innovativa ledaren kan använda sig av riktlinjer för att faktiskt få igenom sina idéer i praktiken.
  • Föreläsningarna passar alla typer av verksamheter där man vill optimera sin arbetsplats utan att tappa kontakten med det personliga, och de hjälper ledningen att se till att projekt verkligen genomförs.