Laddar innehåll ...

Föreläsare om Management

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet Management. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Management

  • Management handlar om den administrativa delen av en ledares roll. Det handlar alltså om att få allt att klaffa i praktiken när ett projekt ska genomföras – allt från planering och organisering till rekrytering och projektledning för att i slutändan uppnå målet.
  • Föreläsarna som talar om management bjuder på en rad redskap som kan användas för att få processer och projekt att gå smidigt. Det är under management-delen som den innovativa ledaren kan använda sig av riktlinjer för att faktiskt få igenom sina idéer i praktiken.
  • Föreläsningarna passar alla typer av verksamheter där man vill optimera sin arbetsplats utan att tappa kontakten med det personliga, och de hjälper ledningen att se till att projekt verkligen genomförs.