Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Livsstil

Dags att förändra din livsstil? Eller är det något projekt som du ska ta tag i eller behöver företaget en förändring! Hitta inspirationen och vägen för att nå ditt mål med en föreläsning via Athenas. Väck kämparen inom dig med en inspirerande föreläsning i en prisklass som passar just dig och ditt event!


Om Livsstil

  • Hur lever folk sina liv? I ordet livsstil ligger fokus på skapandet av en identitet. En viss sorts stil är ofta antingen geografiskt eller kulturellt betingad.
  • Men i och med att tillgången till nya kulturer och resmål ökar upplever världen mer och mer en sammanflätad levnadsstil. Föreläsningar om ämnet kan handla om samhällets utveckling eller olika aspekter av levnadssätt- från familj till individ.
  • Föreläsningarna är ofta humoristiska, då de ramar in våra vanor och  får oss att se dem utifrån. Vad gör vi, varför gör vi så och hur ska vi göra för att lyckas ändra sätt att leva? Föreläsningarna passar som stora, öppna föreläsningar, men kan också rikta sig till verksamheter som vill ha en inblick i olika typer av livsstilar och genom det lära sig hur folk bor och lever.