Laddar innehåll ...

Föreläsare om Livsstil

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet livsstil. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Livsstil

  • Hur lever folk sina liv? I ordet livsstil ligger fokus på skapandet av en identitet. En viss sorts livsstil är ofta antingen geografiskt eller kulturellt betingad.
  • Men i och med att tillgången till nya kulturer och resmål ökar upplever världen mer och mer en sammanflätad livsstil. Föreläsningar om livsstil kan handla om samhällets utveckling eller olika aspekter av livsstil – från familj till individ.
  • Föreläsningarna om livsstil är ofta humoristiska, då de ramar in våra vanor och vår livsstil och får oss att se dem utifrån. Vad gör vi, varför gör vi så och hur ska vi göra för att lyckas ändra livsstil? Föreläsningarna passar som stora, öppna föreläsningar, men kan också rikta sig till verksamheter som vill ha en inblick i olika typer av livsstilar och genom det lära sig hur folk bor och lever.