Laddar innehåll ...

Föreläsare om Livskvalitet

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet livskvalitet. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Livskvalitet

  • Livskvalitet är ett viktigt ämne som får mer och mer fokus i samhället. Det handlar både om livskvalitet på arbetet och i hemmet. Nyckelord för föreläsningar om livskvalitet är ämnen som motivation, arbetsglädje, engagemang och fysisk och psykisk hälsa.
  • Fler och fler arbetsplatser ser ekonomiskt såväl som mänskligt värde i att investera i de anställdas arbetsglädje och livskvalitet på arbetsplatsen. Föreläsningar om livskvalitet kan vara personliga berättelser om folk som tacklat livets utmaningar på ett framgångsrikt sätt, men kan också handla om det att lägga om sitt liv för att uppnå större livskvalitet.
  • Föreläsningar om livskvalitet är otroligt populära till en rad ändamål. De har ingångsvinklar som passar alla och syftet är att engagera, inspirera och engagera oss att styra vår vardag mot en med ökad livskvalitet!