Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Livsglädje

Livet har sina ups and downs, där olika känslor kommer och går eller tar över helt. Då kan vara skönt att bibehåll sin livsglädje. Föreläsningarna hos Athenas om ämnet gör att du förstärker din livglädje och har en stark grund att falla tillbaka på när det känns tufft. Kicka in våra profiler nedan för att se vad de talar om eller kontakta oss så hjälper vi dig hitta vad just du söker till ditt event.


Om Livsglädje

  • Livsglädje är ett uttryck som har olika innebörd för olika människor. Vissa definierar det som en slags latent glädje över att vara i livet, vissa som en balans mellan de naturliga toppar och dalar man kan erfara i vardagen och vissa definierar det som små vardagliga stunder av extra lycka.
  • Det är ingen självklarhet att känna glädje över det som livet erbjuder, men livsglädje är något vi alla har potential att känna, oavsett utgångsläge. Ofta kan vi behöva hjälp på vägen mot ett ändrat tankesätt för att öka livsglädjen.
  • Föreläsningar om livsglädje har ofta gått igenom stora utmaningar. De kan ha drabbats av en allvarlig sjukdom eller gått igenom andra sorters kriser och kanske tappat livsglädjen, för att sedan aktivt kämpa sig tillbaka till att känna livsglädje igen. Föreläsningarna presenterar generella strategier som var och en av oss kan applicera för att maximera vår livsglädje och lycka!