Laddar innehåll ...

Föreläsare om Ledarskap

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet ledarskap. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.

Om Ledarskap

    • En ledare är en som bestämmer. Men är det verkligen så simpelt? En ledare måste också betraktas som en ledare och besitta egenskaper som lämpar hen att leda andra. Ledarskap handlar om att kunna fördela, utdelegera, lita på sina medarbetare, bevara överblicken och ansvaret och veta vem man ska samarbeta med och hur.
    • Det finns många olika former av ledarskap och det går inte att avgöra vilken som är bäst. Det beror helt på vilken verksamhet, vilket idrottslag, vilken musikfestival, vilken scoutklubb m.m. det är tal om.
    • Föreläsningar om ledarskap ser närmare på ledarrollen och ger goda råd till hur man kan utveckla ens viktiga ledaregenskaper.