Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Lagar

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet lagar. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Lagar

  • De flesta av oss är överens om att vi behöver lagar i samhället – men vilka? Hur ska de utformas och administreras? Vi lever i en så kallat rättsstat, men vad innebär detta egentligen?
  • I ett moderns samhälle som det svenska finns det oerhört många lagar, så många att de flesta av oss nog har brutit både en och flera utan att ens veta om det.
  • Ju mer komplicerat det juridiska systemet är desto större behov finns av folk som arbetar inom området, som jurister, poliser m.m.
  • Föredrag om lagar kan ta avstamp i övergripande frågor om lagar och juridik, men kan också handla om specifika ämnen, som t.ex. sättet lagar utformas och upprätthålls.