Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Kurs

Kurs är en form av utbildning, som på något sätt består av lektioner och i kursslutet får man betyg. En annan form av kurser är de som sker via jobbet för att utbilda sig och få mer insikt och kunskap inom det jobb man har. Inom tyngre och lite farligare jobb så är det viktigt att ständigt vara uppdaterad om vilka lagar och regler som finns och hur man på bästa sätt har en säker arbetsplats. Kicka in våra föreläsare för att se om något passar ert evenemang eller hör av er till oss så på Athenas så hjälper vi dig hitta rätt talare till just ditt evenemang!


Om Kurs

  • Kurs är en form av utbildning som leds av lärare. Oftast är en kurs lektioner vid flera tillfällen. En kan handla om vad som helst och kan läsas i en skola eller via distans. De flesta kurser avslutas med någon form av prov.
  • Inom jobb sker också kursen av olika slag. Det är väldigt viktigt att ständigt veta vad som är nya regler, hur man ska förhålla sig på jobbet, hur man är så säker som möjligt.
  • I föredrag om kurser får du lära dig mer om vad  är och vilka kurser som man måste läsa och vad som kan vara bra att läsa, men också vad som bara kan vara kul att ha kunskap om. Den ger dig också tips hur man kan lägga upp en kursplan och hur man ska tänka kring innehållet i kurser och hur man lär ut innehåller på bästa sätt.